Posted on

Belépő vásárlás, program, minden amit tudni érdemes Happy Birthday Beto 2017

Kedves Zumba® rajongó!

A Happy Birthday Beto 2017 március 18-án kerül megrendezésre.
Helyszin: Érd Aréna, 2030 Érd Velencei út 39-41
Mindössze 35 percre Budapest Déli pályaudvaról! Megközelités itt!

A részletes programot itt találod.
Legújabb kezdeményezés az “Álomtesi” óra, melyről itt olvashatsz.

Belépő vásárlás:
Kedvenc hivatalos ZIN™ oktatódnál, személyesen!
ZIN™ tagoknak szoló információ itt.

Online az Érd Aréna honlapján, http://belepo.happybirthdaybeto.com.
Valamint a Zumba hivatalos esemény platformján. http://tickets.zumbahungary.com

Téged és minden barátod, ismerősőd várunk szeretettel egy egésznapos Zumba® buliba!
Grundmann Béla
Zumba oktató

Posted on

Te melyik táplálkozási tipushoz tartozol?

Szerinted meg fogsz éhezni Érden az egésznapos bulizás közben?

Ha biztosan nem akkor nem érdemes tovább olvasnod.
Amennyiben elképzelhetőnek tartod, hogy igencsak éhes leszel, ne érjen váratlanul. Készülj fel rá!

Nem vagyunk egyformák ezt már gondolom tapasztaltad életed során. Meglepő, de ez a táplákozásra is igaz!
De melyik típusba tartozól? Egyensúlyi, fehérje vagy szénhidrát?
Töltsd ki az alábbi oldalon található kérdőívet és megtudod!
http://bodywakes.belagrundmann.com/

Ha már ismered a típosodat akkor rendeld meg az ebédedet, típusodnak megfelelően szóra, hivatkozásra kattintva eljutsz a Bodywakes étel rendelés oldalára

 Egyensúlyi       Fehérje        Szénhidrát

Egyensúlyi

Fehérje

Szénhidrát

   Egyensúlyi       Fehérje       Szénhidrát

Megendelés megjegyzésébe írd be HAPPY BIRTHDAY BETO!
A cím legyen: Érd Aréna 2030 ÉRD, VELENCEI ÚT 39-41
A rendezvény napján az ebédedet, névre szólóan átveheted majd.

Melegítésre kerülnek e az ételek?

Ha már profi Bodywakes táplálkozó vagy akkor ételedet mindíg magaddal viszed, tehát már megszoktad, hogy sokszor nincs lehetőség megmelegíteni.
Cserében viszont mindíg a számodra megfelelő ételeket fogyaszthatod, ráadásul nem kell sorban állnod, hogy valamiféle ad hoc választott nem feltétlen ideális élelmiszerhez juss. Az Érd Aréna sport létesítmény, elsősorban mozogni megyünk oda, az étel melegítésre nincsenek alkalmas körülmények. Néhány száz fő egyidőben való étel melegítése nehézkes, de megpróbáljuk  a lehetelent.

Evőeszköz lesz e?

Igen műanyag eszközöket viszünk.

Hamarosan találkozunk!

Posted on

Sajtóközlemény Happy Birtday Beto 2017

Happy Birthday Beto 2017

Március 18-án vár az év legnagyobb Zumba® bulija, a Happy Birthday Beto. Az egész napos eseményen több mint ezer Zumba® szerelmes mozog majd együtt 8 órán keresztül, egy határokon átívelő közösségben. A programot egy új kezdeményezés, az álomtesi óra koronázza majd meg, ahova osztályok, családok jelentkezését várják, hogy a gyerekek is megtapasztalhassák a mozgás és az összetartozás örömét, amiről a Zumba® szól.

Idén már harmadszor ünneplik meg Beto Perez, a Zumba® program megalkotójának születésnapját Magyarországon, egy egész napos, fergeteges Zumba® bulival az Érd Arénában (2030 Érd Velencei út 39-41). „Az esemény egy találkozási lehetőség a magyar Zumba® közösség és az oktatók számára, ahol reggeltől estig tombol a Zumba® láz, és a latin-amerikai életérzésre épülő fitneszprogram több formáját is kipróbálhatják a résztvevők” – mondta el Grundmann Béla, a rendezvény főszervezője. A klasszikus Zumba® mellett a gyerekeknek szóló Zumba KIDS™ és az idősebb korosztályt megmozgató Zumba GOLD™ óra is várja a sportolva bulizni vágyókat. A színpadon egymást váltják majd a közönséget megmozgató Zumba® oktatók: a magyar és környező országokból érkező fellépők mellett a szlovák Daniela Cesnekova ZES és az izraeli Mario Guiterrez ZES csinál majd fergeteges hangulatot. A helyszínen a Zumba® kultúrájához tartozó színes ruhákkal is megismerkedhetnek a résztvevők a Zumbashop jóvoltából, a Nana’s Fashion jóvoltából pedig az egyedi tervezésű pólók és karkötők megvásárlásával gyerekkórházakat segítő jótékony célt lehet támogatni. Ezen túl a Polar® termékek és a Bodywakes standja is várja majd a látogatókat. Az esemény részletes programja és a fellépők listája itt található. Jegyek online, a helyszínen, illetve a résztvevő Zumba® oktatóktól kaphatóak.
A Happy Birthday Beto esemény után 18 órától ugyanitt rendezik meg az első, 90 perces „álomtesi” órát, mely a sport, a mozgás örömét adja át a gyerekeknek a Zumba® fitnesz gyakorlataival. A közönség és a résztvevők testközelből tapasztalhatják meg, hogy lehet a Zumba® módszerét és hangulatát bevinni az iskola falai közé, a mozdulatokkal fejleszteni a gyerekek mozgáskoordinációt, állóképességet, önbizalmát. Az álomtesi óra a jó hangulat és a mozgás mellett a közösségről is szól, ahol mindenki kifejezheti az egyéniségét és sikerélménye lehet. Az órát Kőszeri Vivien ZIN™, Nagy Diána ZJ, Lente Lilla Zin™ és Grundmann Béla ZIN™ Zumba® oktatók tartják. A részvétel az első 200, 15 év alatti regisztráló számára ingyenes, a további vendégek pedig 1000 forintos, kedvezményes belépőt válthatnak. A Happy
Birthday Beto 2017 rendezvényre érvényes belépővel rendelkező vendégek, az “Álomtesi” óra rendezvényt a lelátón helyet foglalva megtekinthetik.
További információ az eseményről a http://moveyourbody.hu honlapon olvasható.

Happy Birthday Beto 2017 sajtóközlemény letölthető itt

Az alábbi képeket javasoljuk felhasználásra.

Posted on

Sokan kérditek tőlem mostanában, mit eszek, mit szedek, hogy csinálom, hogy bírom ezt a rengeteg edzést, mi a titok

Sokan kérditek tőlem mostanában, mit eszek, mit szedek, hogy csinálom, hogy bírom ezt a rengeteg edzést, mi a titok……. bla bla bla……….. elárulom:
semmi különöset…nincs titok…
Aki ismer, tudja, hogy imádok enni, főzni meg csak alkalomadtán…így szinte névről ismer az összes ételfutár, és nincs az a kaja, amit meg ne ennék. (de van, ez a mák….ez értelmezhetetlen számomra)

Continue reading Sokan kérditek tőlem mostanában, mit eszek, mit szedek, hogy csinálom, hogy bírom ezt a rengeteg edzést, mi a titok

Posted on

Ilyen volt az első álomtesi óra

Februárban elindult az álomtesi-program: az első órát Vértesbogláron tartották, ahol az iskola tanulói mellett a szülők és tanárok is nagy lelkesedéssel csatlakoztak a zenés-táncos fitnesz gyakorlatokhoz.

Az álomtesi óra a mozgás örömét adja át a gyerekeknek: a megszokott testnevelés-gyakorlatokkal szemben zenére kombinál táncos és fitnesz mozgáselemeket, és egyszerre nagy csoportban, több korosztállyal is végezhető, épp ezért ideális iskolákban. A gyakorlatok a gyerekek számára is könnyen megtanulhatóak, leutánozhatóak. Az első alkalmat a vértesboglári általános iskolában tartották meg, ahol az egész közösséget megmozgatta az álomtesi óra.

„Nagyon hangulatos, lendületes volt, olyan gyerekeket is sikerült bevonni, akik nehezen mozognak, sőt, még szülők is érkeztek.” – mondta el Terjékné Csilla, igazgatónő. „Nagyon pozitív volt az egész – a kollégák is élvezték, a gyerekek is. Az anyukák közül többen voltak már hasonló fitnesz órán, de a gyerekek részére nem volt ennek előzménye nálunk, sokan most vettek részt először ilyen órán. Mindenkit érdekelt, és nyitottak voltunk felé, de nem mindenki tudott most ott lenni, ezért érdemes lenne még más alkalmat is szervezni. Abban gondolkodtunk, hogy lehetne egy-egy órában beépíteni az iskola életébe, vagy rendezvényekre elhozni. Majáliskor például bemutatkozhatna, mert olyankor faluszintű programok szoktak lenni, és ott több ember megismerkedhetne vele – az óvodásokat és az idősebb korosztályt is érdekelné.”

 „Más volt a hangulata, mint egy hagyományos testnevelés órának” – jegyezte meg Rehák Zsoltné, az iskola testnevelő tanára. „A pozitív életérzés, egy új mozgásforma, a közösségépítés, egy új dolog megismerése megvolt benne. A gyerekeknek nagyon tetszett: utána ketten is telefonáltak a környékről, akik hallottak a programról, hogy mikor lesz a következő. Látszott, hogy van erre igény: a szülők közül is sokan eljöttek.” Azt is elmondta, hogy a zenére való mozgást, Step Aerobic gyakorlatokat korábban is beépítette a testnevelés órába, mert a gyerekek nagyon nyitottak minden új mozgásformára, és a zene által észre sem veszik, milyen intenzíven mozognak. „Másnap beszélgettem velük, és azt mondták, elfáradtak, mindenük fájt, de nagyon jó élmény volt, élvezték az egészet. Hihetetlen volt látni, milyen jól bírják a mozgást, a feladatokat.” – tette hozzá az igazgatónő.

Grundmann Béla Zumba® oktató azért találta ki az álomtesi órát, hogy már egészen fiatal kortól bevonja a gyerekeket a mozgásba. A Testnevelési Egyetemen Zumbát® oktat a hallgatóknak, az álomtesi óra pedig egy jó példa arra, hogy hogyan lehet a zenés, táncos fitnesz mozdulatokat ötvözni a hagyományos testnevelés órával, és az iskola falai között arra használni, hogy megszerettessék a gyerekekkel a mozgást.

„A gyerekek közül sokaknak ez volt az első ilyen mozgásélménye, és nagyon jó érzés volt számomra, hogy a végére mindenkit sikerült bevonnom, és egy boldog, Zumba-kiáltással zártuk az órát. Volt egy kisfiú, aki a végén azt mondta nekem, hogy nagyon jó volt az óra, de hangos volt a zene – róla utána megtudtam, hogy autista, és az is ritkaság, hogy szóbaáll idegenekkel. Egy másik, erősen túlsúlyos fiú végigmozogta az órát, és látszott rajta, hogy igazán élvezi az egészet. Ha ezt meg tudom csinálni: bevonni azokat a gyerekeket, akik egyébként nem járnak ilyen órára, ezért megéri” – mesélte az oktató.

Ha szeretnéd kipróbálni az álomtesi órát, gyere el március 18-án Érdre az első nyilvános órára, vagy jelentkezz az iskoláddal itt!

Posted on

Vásárolj POLAR LOOP2 aktivitás mérőt és bulizz az év legnagyobb Zumba rendezvényén

1 DB AJÁNDÉK BELÉPŐ A HAPPY BIRTHDAY BETO egésznapos, országos Zumba rendezvényre

4500Ft értékben

LOOP FUNKCIÓK

Tervezd újra a napodat

ACTIVITY GUIDE (AKTIVITÁSI ÚTMUTATÓ)

Megmutatja, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, és gyakorlati tanácsokat ad a napi célod eléréséhez.

ACTIVITY BENEFIT (AKTIVITÁSI ELŐNYÖK)

Visszajelzést küld a napi, heti és havi aktivitásaidról, és megmutatja, hogyan segítenek az aktív döntések egészséged megőrzésében.

SMART CALORIES (INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ)

Pontosan megmutatja az elégetett kalóriák számát.

ENERGY POINTER

Segítséget nyújt ahhoz, hogy gyorsabban formába lendülj. Használatához Polar H7 pulzusmérő jeladó szükséges

TRAINING BENEFIT (AZ EDZÉS ELŐNYEI)

Motiváló visszajelzés közvetlenül az edzés után. Használatához Polar H7 pulzusmérő jeladó szükséges.

HEART RATE DURING TRAINING (PULZUSSZÁM EDZÉS KÖZBEN)

Egyetlen gomb megnyomásával megmutatja edzés közben az aktuális pulzusszámodat. Használatához Polar H7 pulzusmérő jeladó szükséges.

 

Posted on

Vásárolj POLAR M400 as órát és bulizz az év legnagyobb Zumba rendezvényén

Polar M400 futóóra GPS-szel

2DB AJÁNDÉK BELÉPŐ A HAPPY BIRTHDAY BETO egésznapos, országos Zumba rendezvényre

9000Ft értékben

Az M400 egy vízálló, GPS-szel ellátott futóóra és aktivitásmérő. Segíthet az optimális edzés megtervezésében, rekordjaid megdöntésében, vagy akár hazatalálni egy nagyobb futás után.

SMART NOTIFICATIONS (OKOS ÉRTESÍTÉSEK)

Életre tervezve

Szinkronizálhatod a telefonodat az M400-zal, fogadhatsz rezgő értesítéseket a bejövő hívásokról, üzenetekről és a közösségi oldalakról érkező értesítésekről a csuklódon, és mindent megtudhatsz, bárhol is legyél.

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Egy pillantással megtekintheted a bejövő hívásokat és SMS-eket. Az órával válaszolhatsz a hívásokra, vagy az edzés követelményeitől függően elutasíthatod őket.

LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ!

Akkor is kényelmesen elolvashatod üzeneteidet az M400 kijelzőjén, ha telefonod épp nincs kéznél.

LÉGY OTT, AHOL LENNED KELL!

Az M400 figyelmeztet a naptárban levő eseményekre, és garantálja, hogy ne késs el sehonnan.

ÁPOLD KÖZÖSSÉGI KAPCSOLATAIDAT!

A csuklódon fogadhatsz értesítéseket a közösségi oldalakról, hogy mindent megtudj, bárhol is legyél.

Amennyiben érdekel a lehetőség töltsd ki az alábbi formot

 

 

 

Posted on

Jótékonysági akciót szervez a NANA’S az év legnagyobb Zumba® buliján

Aki követi a magyar divatot, annak bizonyára nem ismeretlen a NANA’S neve. A divatmárka egy különleges akcióval készül a Happy Birthday Beto eseményre, ahol a divatot összekapcsolják a jótékonykodással – és a gyerekekkel.

Nati Drenchevát divatbloggerként ismerhette meg az ország. 2015 februárjában indította saját ruhamárkáját, NANA’S néven. Célja olyan saját tervezésű, dizájner darabokat kínálni a vásárlóknak, amelyek megfizethetőek. A NANA’S neve azonban mostanra nemcsak a nőies szabású, letisztult ruhákkal kapcsolódott össze, hanem a gyerekeket segítő, jótékonysági akciókkal is.

„Nekem személyesen fontos a jótékonykodás, minden közel áll hozzám, ami a gyerekekkel kapcsolatos, és igyekszem a blogomon és a vásárlókkal való kapcsolaton keresztül is minél több embert bevonni ebbe.” – mesélte Nati. „Nagyon sok divatcég van a világon, de kevés foglalkozik jótékonykodással – én egy olyan márkát szeretnék, amivel tudok változtatni a közösségen, az emberek hozzáállásán. Először két éve, karácsonykor rendeztünk jótékonysági ajándékgyűjtést hátrányos helyzetű gyerekeknek az üzletben – körülbelül 250 ajándék gyűlt össze, amit a Dankó utcai oviba vittünk el személyesen. Tavaly az új kollekció bemutatójának teljes bevételét egy gyerekklinikának adtuk, akikkel együttműködöm azóta is. Folyamatosan próbálunk segíteni, most decemberben mikuláscsomagokat csináltunk. Amióta ezt elkezdtük, már az összes vásárlónk tud erről, és nagyon sokan segítenek, egy közösség jött létre ezáltal.”

A kezdeményezés mostanra mozgalommá nőtte ki magát, amit a lótusz szimbólum és a #nanasforchildren hashtag kísér. Következő jótékonysági akciójuk a zumbához kapcsolódik: a Happy Birthday Beto eseményre egyedi, lótuszjeles pólókkal és karkötőkkel készülnek, melyek a helyszínen megvásárolhatóak, és az eladásukból egy gyerekklinikát támogatnak. Emellett a sport fontosságára is szeretnék felhívni a gyerekek figyelmét a részvétellel.

Én világéletemben sportoltam: kosaraztam, táncoltam, úsztam, bokszoltam, ez az én életemben is nagyon fontos. A sport azért is nagyon jó, mert egy közösséghez tartozhatunk, így a nevelésnek, a felnőtté válásnak is egy fontos része.” – tette hozzá Nati.

A Happy Birthday Beto eseményen a gyerekek Zumba KIDS™ órán és egy külön nekik, a Zumba® módszerével tartott álomtesi órán is részt vehetnek. Ezen kívül természetesen minden mozogni vágyó megtalálhatja a neki megfelelő órát, mindezt egybekötve a divattal és a jótékonykodással.

Posted on

A táplálkozás jelentősége az életünkben

A táplálkozás az egyik legfontosabb szerepet tölti be az egészségtudatos életmód kialakításában, nagyban befolyásolja a vitalitási szintünket és testformánkat is.

A táplálkozás nagyon összetett témakör, és talán az egyik legvitatottabb terület, ahol még a szakemberek véleménye is merőben eltér egymástól annak tekintetében, hogyan táplálkozzunk egészségesen. Minél jobban beleveti magát valaki ebbe a témába és minél több információ birtokába jut, rendszerint annál nagyobb káosz lesz a fejében. Ugyanis az általános táplálkozási ajánlásokon túl, az egyik szakkönyv vagy szakember azt állítja, hogy ez a helyes és egészséges étkezési mód, míg a másik szakkönyv vagy szakember pont az ellenkezőjét taglalja. Ráadásul amennyi teória van, annyi tudományos kísérlettel is támasztott érvelés van mögötte. Sokszor még a tanult szakemberek, sem tudnak eligazodni ezekben a táplálkozási útvesztőkben, akkor mit várjunk egy laikus embertől, aki csak szeretne lefogyni, vagy egészségesebben élni?

 

Continue reading A táplálkozás jelentősége az életünkben

Posted on

Boldog Nőnapot, egyben 8 éves oktatói szülinapom

Két okunk is van egy hatalmas szombati 90 perces Zumba őrületre Az egyik a nőnap a másik hogy már 8 éve vagyok Zumba oktató Mindenkit vár szeretettel a Forever Happy Team a mozgásra majd az azt követő közös ebédre a Budafoki úti Don Pepe étteremben

Itt találod az eseményt a Facebookon: https://www.facebook.com/events/687183001447268/

Posted on

Rendelj ételt a Happy Birthday Beto rendezvényre a BodyWakes jovóltából

Kedves Zumba rajongók!

Hamarosan itt a tavasz és vele együtt az év legnagyobb Zumba eseménye, a Happy Birtday Beto,  ahol több mint 1000 Zumba szerelmes mozog együtt 8 órán át!

Boldogság faktorod emelését a mozgás örömén kívül finom és egészséges ételekkel is szeretnénk támogatni.

A BodyWakes jóvoltából a Happy Birthday Beto rendezvényre előrendelhető lesz minden résztvevő számára  egy “Z menü”, hogy ne kelljen a büfében hosszú időt sorban állással töltened, hiszen a mozgáshoz az energiát a táplálkozásod tudja adni. Tankold ezért magadba a legjobb üzemanyagot, hogy a legjobb teljesítményt tudd leadni és élvezhesd minél jobban a Zumbát!

Miért a BodyWakes Food-ot választottuk?

A BodyWakes egy új irányt képvisel az egészség, az ideális testsúly és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén. A BodyWakes egy olyan komplex életmódváltó program, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével.

A BodyWakes-t Szántai Zsolt fitnesz szakember, táplálkozási szakértő és egészségmentor alapította 2014-ben feleségével, Csonka Enikővel a világkupa győztes fitnesz modellel és táplálkozási szakemberrel.  Küldetésük, hogy a céget képviselő hiteles szakemberek, úgynevezett egészség mentorok, utat mutassanak, megtanítsák és rávezessék az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.

A táplálkozás a második legfontosabb szerepet tölti be az egészségtudatos életmód kialakításában, hiszen az életmódváltás eredményessége tekintetében  35% jelentősége van.

A táplálkozásunkkal ugyanis a szervezetünk alapjaira, a „bázisra” hatunk. Ha az alapok nem megfelelőek, akkor arra nem lehet megfelelően építkezni.

Mitől különleges a BodyWakes Food?

Az egészséges táplálkozás alapvető szempontja, hogy NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! Ezért a BodyWakes Food ételek speciálisan vannak összeállítva az egyéni anyagcsere, valamint hormontípus szerint.

Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri valamint hormonális beállítottságunk alapján. Attól függően, hogy kinek milyen az egyéni genetikai kódja és életviteli beállítottsága dönti el, hogy milyen típusba tartozik. Idegrendszeri és emésztőrendszeri beállítottság szerint megkülönböztetünk un. „fehérje”, „szénhidrát” és „egyensúlyi” táplálkozási típusokat.

A típus beállítottság alapján meghatározhatóak, hogy egyes alapanyagok pozitívan, vagy negatívan hatnak az ember szervezetére. Illetve különbség van abban is, attól függően, hogy ki milyen típus, hogy egy étkezésen belül milyen arányba vigye be a fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag tápanyagokat, hogy a legjobb hatásfokkal tudjon átalakulni energiává a szervezetben.

A BodyWakes Food ételek ezért táplálkozási típusok alapján tipizálva vannak, annak érdekében, hogy az ember olyan ételt válasszon, ami az ő genetikájának megfelel, így a legjobb üzemanyagot tudod adni magadnak!

A BodyWakes Food ételei alapban cukor, tartósítószer, adalékanyag, állati eredetű tej és tejtermék (tejfehérje, laktóz) valamint glutén mentes és minőségi alapanyagokból készülnek, reform főzéstechnikai eljárással.

A táplálkozási és hormontípusnak megfelelő étkezéssel nagyban elősegíthető, hogy a testben egy belső egyensúly jöjjön létre, idegrendszeri, emésztőrendszeri és hormonális szinten. Ennek köszönhetően a sejtek vitalitása megnő, így sokkal hatékonyabban tudják ellátni a feladatukat. Ha a sejtvitalitás magas, akkor az ember egészségesebb, energikusabb és jobb formába kerülhet.

Tehát annak érdekében, hogy a számodra megfelelő ételt rendelhesd kérjük, töltsd ki az ingyenes BodyWakes táplálkozási típus-kérdőívet:

http://bodywakes.belagrundmann.com/

Az esemény előtti héten csütörtöktől már fent lesz a BodyWakes weboldalán a 11. héti étlap és ott a pénteki napra (03.17)  már rendelhető lesz a “Z menü”, amit szombaton vehetsz majd át a rendezvény helyszínén a BodyWakes standon!

De addig is rendelj magadnak, hogy le tudd tesztelni mennyire érzed magad jól ettől a minőségi üzemanyagtól! Az aktuális étlapot a weboldalunkon találod!

Ha nem tudod a típusod, először javasoljuk, hogy töltsd ki a tesztet, és utána már rendelhetsz is!

http://bodywakes.belagrundmann.com/

Kerülj Te is gyorsan csúcsformába és emeld a vitalitásod a maximumra a BodyWakes Food segítségével!

Nem véletlenül választottuk szlogenként:

BodyWakes Food = Személyre szabott életerő!

A BodyWakes menüdet pedig a Happy Birthday Beto rendezvény napján 9 órától veheted majd át a helyszínen

Téged is várunk 2017. március 18-án! Gyere és tarts velünk!