Posted on

Sajtóközlemény Happy Birtday Beto 2017

Happy Birthday Beto 2017

Március 18-án vár az év legnagyobb Zumba® bulija, a Happy Birthday Beto. Az egész napos eseményen több mint ezer Zumba® szerelmes mozog majd együtt 8 órán keresztül, egy határokon átívelő közösségben. A programot egy új kezdeményezés, az álomtesi óra koronázza majd meg, ahova osztályok, családok jelentkezését várják, hogy a gyerekek is megtapasztalhassák a mozgás és az összetartozás örömét, amiről a Zumba® szól.

Idén már harmadszor ünneplik meg Beto Perez, a Zumba® program megalkotójának születésnapját Magyarországon, egy egész napos, fergeteges Zumba® bulival az Érd Arénában (2030 Érd Velencei út 39-41). „Az esemény egy találkozási lehetőség a magyar Zumba® közösség és az oktatók számára, ahol reggeltől estig tombol a Zumba® láz, és a latin-amerikai életérzésre épülő fitneszprogram több formáját is kipróbálhatják a résztvevők” – mondta el Grundmann Béla, a rendezvény főszervezője. A klasszikus Zumba® mellett a gyerekeknek szóló Zumba KIDS™ és az idősebb korosztályt megmozgató Zumba GOLD™ óra is várja a sportolva bulizni vágyókat. A színpadon egymást váltják majd a közönséget megmozgató Zumba® oktatók: a magyar és környező országokból érkező fellépők mellett a szlovák Daniela Cesnekova ZES és az izraeli Mario Guiterrez ZES csinál majd fergeteges hangulatot. A helyszínen a Zumba® kultúrájához tartozó színes ruhákkal is megismerkedhetnek a résztvevők a Zumbashop jóvoltából, a Nana’s Fashion jóvoltából pedig az egyedi tervezésű pólók és karkötők megvásárlásával gyerekkórházakat segítő jótékony célt lehet támogatni. Ezen túl a Polar® termékek és a Bodywakes standja is várja majd a látogatókat. Az esemény részletes programja és a fellépők listája itt található. Jegyek online, a helyszínen, illetve a résztvevő Zumba® oktatóktól kaphatóak.
A Happy Birthday Beto esemény után 18 órától ugyanitt rendezik meg az első, 90 perces „álomtesi” órát, mely a sport, a mozgás örömét adja át a gyerekeknek a Zumba® fitnesz gyakorlataival. A közönség és a résztvevők testközelből tapasztalhatják meg, hogy lehet a Zumba® módszerét és hangulatát bevinni az iskola falai közé, a mozdulatokkal fejleszteni a gyerekek mozgáskoordinációt, állóképességet, önbizalmát. Az álomtesi óra a jó hangulat és a mozgás mellett a közösségről is szól, ahol mindenki kifejezheti az egyéniségét és sikerélménye lehet. Az órát Kőszeri Vivien ZIN™, Nagy Diána ZJ, Lente Lilla Zin™ és Grundmann Béla ZIN™ Zumba® oktatók tartják. A részvétel az első 200, 15 év alatti regisztráló számára ingyenes, a további vendégek pedig 1000 forintos, kedvezményes belépőt válthatnak. A Happy
Birthday Beto 2017 rendezvényre érvényes belépővel rendelkező vendégek, az “Álomtesi” óra rendezvényt a lelátón helyet foglalva megtekinthetik.
További információ az eseményről a http://moveyourbody.hu honlapon olvasható.

Happy Birthday Beto 2017 sajtóközlemény letölthető itt

Az alábbi képeket javasoljuk felhasználásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.