Posted on

Rendelj ételt a Happy Birthday Beto rendezvényre a BodyWakes jovóltából

Kedves Zumba rajongók!

Hamarosan itt a tavasz és vele együtt az év legnagyobb Zumba eseménye, a Happy Birtday Beto,  ahol több mint 1000 Zumba szerelmes mozog együtt 8 órán át!

Boldogság faktorod emelését a mozgás örömén kívül finom és egészséges ételekkel is szeretnénk támogatni.

A BodyWakes jóvoltából a Happy Birthday Beto rendezvényre előrendelhető lesz minden résztvevő számára  egy “Z menü”, hogy ne kelljen a büfében hosszú időt sorban állással töltened, hiszen a mozgáshoz az energiát a táplálkozásod tudja adni. Tankold ezért magadba a legjobb üzemanyagot, hogy a legjobb teljesítményt tudd leadni és élvezhesd minél jobban a Zumbát!

Miért a BodyWakes Food-ot választottuk?

A BodyWakes egy új irányt képvisel az egészség, az ideális testsúly és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén. A BodyWakes egy olyan komplex életmódváltó program, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével.

A BodyWakes-t Szántai Zsolt fitnesz szakember, táplálkozási szakértő és egészségmentor alapította 2014-ben feleségével, Csonka Enikővel a világkupa győztes fitnesz modellel és táplálkozási szakemberrel.  Küldetésük, hogy a céget képviselő hiteles szakemberek, úgynevezett egészség mentorok, utat mutassanak, megtanítsák és rávezessék az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.

A táplálkozás a második legfontosabb szerepet tölti be az egészségtudatos életmód kialakításában, hiszen az életmódváltás eredményessége tekintetében  35% jelentősége van.

A táplálkozásunkkal ugyanis a szervezetünk alapjaira, a „bázisra” hatunk. Ha az alapok nem megfelelőek, akkor arra nem lehet megfelelően építkezni.

Mitől különleges a BodyWakes Food?

Az egészséges táplálkozás alapvető szempontja, hogy NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! Ezért a BodyWakes Food ételek speciálisan vannak összeállítva az egyéni anyagcsere, valamint hormontípus szerint.

Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri valamint hormonális beállítottságunk alapján. Attól függően, hogy kinek milyen az egyéni genetikai kódja és életviteli beállítottsága dönti el, hogy milyen típusba tartozik. Idegrendszeri és emésztőrendszeri beállítottság szerint megkülönböztetünk un. „fehérje”, „szénhidrát” és „egyensúlyi” táplálkozási típusokat.

A típus beállítottság alapján meghatározhatóak, hogy egyes alapanyagok pozitívan, vagy negatívan hatnak az ember szervezetére. Illetve különbség van abban is, attól függően, hogy ki milyen típus, hogy egy étkezésen belül milyen arányba vigye be a fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag tápanyagokat, hogy a legjobb hatásfokkal tudjon átalakulni energiává a szervezetben.

A BodyWakes Food ételek ezért táplálkozási típusok alapján tipizálva vannak, annak érdekében, hogy az ember olyan ételt válasszon, ami az ő genetikájának megfelel, így a legjobb üzemanyagot tudod adni magadnak!

A BodyWakes Food ételei alapban cukor, tartósítószer, adalékanyag, állati eredetű tej és tejtermék (tejfehérje, laktóz) valamint glutén mentes és minőségi alapanyagokból készülnek, reform főzéstechnikai eljárással.

A táplálkozási és hormontípusnak megfelelő étkezéssel nagyban elősegíthető, hogy a testben egy belső egyensúly jöjjön létre, idegrendszeri, emésztőrendszeri és hormonális szinten. Ennek köszönhetően a sejtek vitalitása megnő, így sokkal hatékonyabban tudják ellátni a feladatukat. Ha a sejtvitalitás magas, akkor az ember egészségesebb, energikusabb és jobb formába kerülhet.

Tehát annak érdekében, hogy a számodra megfelelő ételt rendelhesd kérjük, töltsd ki az ingyenes BodyWakes táplálkozási típus-kérdőívet:

http://bodywakes.belagrundmann.com/

Az esemény előtti héten csütörtöktől már fent lesz a BodyWakes weboldalán a 11. héti étlap és ott a pénteki napra (03.17)  már rendelhető lesz a “Z menü”, amit szombaton vehetsz majd át a rendezvény helyszínén a BodyWakes standon!

De addig is rendelj magadnak, hogy le tudd tesztelni mennyire érzed magad jól ettől a minőségi üzemanyagtól! Az aktuális étlapot a weboldalunkon találod!

Ha nem tudod a típusod, először javasoljuk, hogy töltsd ki a tesztet, és utána már rendelhetsz is!

http://bodywakes.belagrundmann.com/

Kerülj Te is gyorsan csúcsformába és emeld a vitalitásod a maximumra a BodyWakes Food segítségével!

Nem véletlenül választottuk szlogenként:

BodyWakes Food = Személyre szabott életerő!

A BodyWakes menüdet pedig a Happy Birthday Beto rendezvény napján 9 órától veheted majd át a helyszínen

Téged is várunk 2017. március 18-án! Gyere és tarts velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.