OKJ Fitness Instruktor képzés jelentkezési adatlap

 

  • Amennyiben utalással fizetsz, add meg az utaló nevét!

Fizetési feltételek:
  • A jelentkezési díjat jelentkezéskor, a teljes díjat a tanfolyam kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni. Részletfizetésre is van lehetőség, az erre való igényt a MEgjegyzés rovatba tüntesd fel!
  • Az adatlap sikeres elküldéséről automatikus válasz jelenik meg és egy visszaigazoló e-mail-t is küldünk, melyben informálunk a további részletekről, fizetési feltételekről.
  • Utalás és bankkártyás fizetés esetén a számlát e-mailben küldjük, jóváírás után.
  • A minőségre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat! A tanfolyam indulása után visszatérítésre nincs lehetőség.
Bankkártyás fizetés

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

A www.okjstart.hu bankkártyás fizetéseket bonyolító partnere a CIB Bank.

Nyilvántartásbavételi szám:   E-001330/2015/A001