Posted on

Jótékonysági akciót szervez a NANA’S az év legnagyobb Zumba® buliján

Aki követi a magyar divatot, annak bizonyára nem ismeretlen a NANA’S neve. A divatmárka egy különleges akcióval készül a Happy Birthday Beto eseményre, ahol a divatot összekapcsolják a jótékonykodással – és a gyerekekkel.

Nati Drenchevát divatbloggerként ismerhette meg az ország. 2015 februárjában indította saját ruhamárkáját, NANA’S néven. Célja olyan saját tervezésű, dizájner darabokat kínálni a vásárlóknak, amelyek megfizethetőek. A NANA’S neve azonban mostanra nemcsak a nőies szabású, letisztult ruhákkal kapcsolódott össze, hanem a gyerekeket segítő, jótékonysági akciókkal is.

„Nekem személyesen fontos a jótékonykodás, minden közel áll hozzám, ami a gyerekekkel kapcsolatos, és igyekszem a blogomon és a vásárlókkal való kapcsolaton keresztül is minél több embert bevonni ebbe.” – mesélte Nati. „Nagyon sok divatcég van a világon, de kevés foglalkozik jótékonykodással – én egy olyan márkát szeretnék, amivel tudok változtatni a közösségen, az emberek hozzáállásán. Először két éve, karácsonykor rendeztünk jótékonysági ajándékgyűjtést hátrányos helyzetű gyerekeknek az üzletben – körülbelül 250 ajándék gyűlt össze, amit a Dankó utcai oviba vittünk el személyesen. Tavaly az új kollekció bemutatójának teljes bevételét egy gyerekklinikának adtuk, akikkel együttműködöm azóta is. Folyamatosan próbálunk segíteni, most decemberben mikuláscsomagokat csináltunk. Amióta ezt elkezdtük, már az összes vásárlónk tud erről, és nagyon sokan segítenek, egy közösség jött létre ezáltal.”

A kezdeményezés mostanra mozgalommá nőtte ki magát, amit a lótusz szimbólum és a #nanasforchildren hashtag kísér. Következő jótékonysági akciójuk a zumbához kapcsolódik: a Happy Birthday Beto eseményre egyedi, lótuszjeles pólókkal és karkötőkkel készülnek, melyek a helyszínen megvásárolhatóak, és az eladásukból egy gyerekklinikát támogatnak. Emellett a sport fontosságára is szeretnék felhívni a gyerekek figyelmét a részvétellel.

Én világéletemben sportoltam: kosaraztam, táncoltam, úsztam, bokszoltam, ez az én életemben is nagyon fontos. A sport azért is nagyon jó, mert egy közösséghez tartozhatunk, így a nevelésnek, a felnőtté válásnak is egy fontos része.” – tette hozzá Nati.

A Happy Birthday Beto eseményen a gyerekek Zumba KIDS™ órán és egy külön nekik, a Zumba® módszerével tartott álomtesi órán is részt vehetnek. Ezen kívül természetesen minden mozogni vágyó megtalálhatja a neki megfelelő órát, mindezt egybekötve a divattal és a jótékonykodással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.